Öppettider

Öppettider

 

  • 1 juni – 16 juni lörd – sön 12 – 17
  • 21 juni – 11 aug ons – fre 11 – 16 samt lörd – sön 12 – 17
  • 17 aug – 1 sept lörd – sön 12 – 17

Det går alltid att boka privatvisningar. Mälsåkers slott med sina unika miljöer är dock alltid öppet för visning av bokade grupper alla dagar i veckan, året om.

Många trappor i slottet, ej tillgängligt med rullstol på våning 2 och 3. Hiss eller ramp finns inte i slottet. Handikapptoalett finns.

Parkering finns i slottets närhet.

Mariefred och Gripholms slott

Mariefred ligger mitt i Sörmland och är ett perfekt resmål för en dagsutflykt eller en lång weekend. Gripsholms slott är ett kungligt slott vid Mälaren, strax utanför Mariefreds gamla stadskärna. Gripsholms slott inrymmer Statens porträttsamling med över 5 000 verk, med exempel på porträttkonstens förändringar från 1500-talet och fram till nutid. Samlingen grundades 1820. Sedan 1860-talet har Nationalmuseum ansvar för porträttsamlingen.
Alla bilder i galleriet från PaulsensFoto. COPYRIGHT © PAULSEN

Hjälp oss att växa

För att kunna utveckla verksamheten ännu mer behöver vi bli fler medlemmar! Föreningen är öppen för både enskilda medlemmar, organisationer och företag.

Bli medlem

Mälsåkers Framtid är en ideel förening som välkomnar både privatpersoner, organisationer och företag som medlemmar i föreningen. Stöd oss och vårt arbete för Mälsåkers Framtid genom att bli medlem!

Kontakt

Ta del av kontaktuppgifter till föreningen och dess styrelse.

Boka slottet

Mälsåkers slott är en fantastisk miljö för en minnesrik och speciell fest.
Nu finns det även möjlighet att boka slottet för privata fester och bröllop. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Hör gärna av dig

9 + 11 =

Ta en tur till slottet