Föreningen Mälsåkers Framtid

En ideell förening

Föreningen Mälsåkers Framtid är en ideell förening som ansvarar för besöksservice och program på Mälsåkers slott. Föreningen arrangerar utställningar, konserter, visningar och andra evenemang på slottet – allt med ambitionen att göra Mälsåker till ett levande slott och ett omtyckt utflyktsmål.

Verksamheten skall.

Mälsåkers Framtid ska enligt verksamhetsplanen ”i samförstånd och samverkan med Statens Fastighetsverk (SFV), Strängnäs kommun, Länsstyrelsen hembygdsrörelsen och andra ideella och kommersiella intressenter utveckla Mälsåkers slott som ett viktigt besöks- och turistmål i Mälardalen i allmänhet och norra Södermanland i synnerhet”

Slottet i dess prakt

Alla bilder i galleriet från PaulsensFoto. COPYRIGHT © PAULSEN

Hjälp oss att växa

För att kunna utveckla verksamheten ännu mer behöver vi bli fler medlemmar! Föreningen är öppen för både enskilda medlemmar, organisationer och företag.

Bli medlem

Mälsåkers Framtid är en ideel förening som välkomnar både privatpersoner, organisationer och företag som medlemmar i föreningen. Stöd oss och vårt arbete för Mälsåkers Framtid genom att bli medlem!

Ta del av kontaktuppgifter till föreningen och dess styrelse.

Boka slottet

Mälsåkers slott är en fantastisk miljö för en minnesrik och speciell fest.
Nu finns det även möjlighet att boka slottet för privata fester och bröllop. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Hör gärna av dig

Ta en tur till slottet