Evenemang

Vad händer på slottet?

Mälsåkers slott erbjuder en unik miljö för konserter, teater och andra evenemang. I Riddarsalen kan 80 personer njuta av de högklassiga föreställningar som Föreningen Mälsåkers Framtid arrangerar sommartid. Det finns även möjlighet att hyra Riddarsalen för privata födelsedags- och bröllopsfester.

Årets aktiviteter och evenemang finns nedan.

Vi behöver din hjälp till en flygel!

Vårt vackra slott behöver en flygel för att ge förstklassiga pianister rätt instrument och därmed höja nivån på våra konserter.

En begagnad flygel av god kvalité kostar ca 150 000 kr och vi gör nu en insamling inför säsongen 2020.

Alla bidrag är välkomna – stora som små. Och du som bidrar får förtur till biljetter till den invigningsfest och bal som vi planerar för att fira när flygeln är på plats.

Du kan swisha ditt bidrag till 123 254 24 13 eller sätta in det på vårt bankgiro 5408-8042. Alternativt konto i Sparbanken 8270-1, 04 828 875-7

Märk betalningen med ”Flygel” och glöm inte skriva ditt namn och e-postadress eller telefonnummer. Vi kommer löpande att rapportera om insamlingen.

Om du har frågor, kontakta gärna vår styrelsemedlem Hans Wester som är initiativtagare till detta behjärtansvärda projekt för att bevara kulturen i vårt land – och framför allt i Stallarholmen. Hans har tel nr 070 893 1891 och e-postadress smedhagen@bahnhof.se.

Konstutställning Mälsåkers Slott

Konstutställning Mälsåkers Slott Hej och tack alla besökare till vernissagen den 1 juni. Det blev ett lyckat evenemang med många konstintresserade besökare. Och till er som inte kunde komma, eller önskar komma tillbaka, visas denna utställning under hela säsongen....

läs mer
För att underlätta biljetthanteringen har vi nu gått över till Eventbrite på nätet. Här kan du smidigt och enkelt köpa dina biljetter till våra evenemang. När du är klar, får du en biljett via din e-post som du skriver ut och tar med dig.

Hör gärna av dig

7 + 4 =

Ta en tur till slottet