Bokning och pris

Boka Mälsåkers slott

Mälsåkers slott är en fantastisk miljö för en minnesrik och speciell fest. Nu finns det även möjlighet att boka slottet för privata fester och bröllop. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

För det mindre sällskapet kan vi även erbjuda vår slottsbarack! Lämplig för barnkalas eller andra aktiviteter med utomhusanknytning.

E-post: kontakt@malsaker.nu
Tel: 0708-23 45 17

Brllop Mlsker

Boka biljetter till evenemang

För att underlätta biljetthanteringen har vi nu gått över till Eventbrite på nätet. Här kan du smidigt och enkelt köpa dina biljetter till våra evenemang. När du är klar, får du en biljett via din e-post som du skriver ut och tar med dig.  Passa också på och dela eventet med dina vänner på facebook så att de får veta att du ska gå och kan fundera på om de vill göra dig sällskap.  Gå till vårt program och tryck på önskad konsert. Välkommen till Mälsåker i sommar. Är du osäker på hur du ska göra, kan du givetvis också nå oss på kontakt@malsaker.nu eller 0708-23 45 17 där du också kan beställa biljetter.

 

Boka baracken för kalas eller andra evenemang

kontakt@malsaker.nu

0708-23 45 17

Nu kan du boka baracken med cafét för barnkalas eller andra evenemang.  Inomhus har vi plats för minst ett 20-tal sittande gäster. Här finns ett utrustat kök med ugn, spis och micro samt diksmaskin. Två toaletter finns också. Baracken kostar 1000 kronor att hyra och 500 kronor till om du vill krydda ditt barnkalas med en uppskattad spökvandring. Vill du ha en guidad tur av slottet, går det givetvis bra. Hör av dig för mer information. Du tar med dig det du vill bjuda på och städar upp efter dig när du är klar. Välkommen.

Entréavgift

Vuxen 100 kr, MP3-spelare med guidad tur ingår
Studerande (7-17) 50 kr MP3-spelare med guidad tur ingår
Barn upp till 7 år gratis
Mys och rys barn 40 kr
Mys och rys vuxén 70 kr
Kulturarvskort accepteras

Alla föreningens medlemmar har fri entré.

Pris för  visningar

I år har vi investerat i MP3 spelare med en inspelade guidning som finns tillgängliga för alla besökare. Det ingår i entreavgiften. Givetvis går det fortfarande bra att boka personliga guidningar. E-post: kontakt@malsaker.nu
Tel: 0708-23 45 17.

Pris för grupper

Guidning, upp till 25 personer 1 200 kr + entréavgift 50 kr/person
Guidning, över 25 personer 2 400 kr + entréavgift 50 kr/person
Endast entré, grupper min 10 pers 50 kr/person