Boka slottet

 

Vad är en bal på slottet?

Mälsåkers slott är en fantastisk miljö för en minnesrik och speciell fest. Nu finns det även möjlighet att boka slottet för privata fester och bröllop. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter. För det mindre sällskapet kan vi även erbjuda vår slottsbarack! Lämplig för barnkalas eller andra aktiviteter med utomhusanknytning.
Ring oss på 0708-23 45 17 eller använd Bokningsförfrågan längst ner på sidan.

Barnkalas? Eller något annat evenemang!

Nu kan du boka baracken med caféet för barnkalas eller andra evenemang. Inomhus har vi plats för minst ett 20-tal sittande gäster. Här finns ett utrustat kök med ugn, spis och micro samt diskmaskin. Två toaletter finns också. Baracken kostar 1000 kronor att hyra och 500 kronor till om du vill krydda ditt barnkalas med en uppskattad spökvandring. Vill du ha en guidad tur av slottet, går det givetvis bra. Hör av dig för mer information. Du tar med dig det du vill bjuda på och städar upp efter dig när du är klar. Bokningsförfrågan

Välkommen.

Hjälp oss att växa

För att kunna utveckla verksamheten ännu mer behöver vi bli fler medlemmar! Föreningen är öppen för både enskilda medlemmar, organisationer och företag.

Bli medlem

Mälsåkers Framtid är en ideel förening som välkomnar både privatpersoner, organisationer och företag som medlemmar i föreningen. Stöd oss och vårt arbete för Mälsåkers Framtid genom att bli medlem!

Kontakt

Ta del av kontaktuppgifter till föreningen och dess styrelse.

Öppettider

Mälsåkers slott är en fantastisk miljö för en minnesrik och speciell fest.
Nu finns det även möjlighet att boka slottet för privata fester och bröllop. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Bokningsförfrågan

3 + 8 =

Ta en tur till slottet